☰ Menu
De weg naar de oplossing Counsellingbureau Stimulans Someren Asten De weg naar de oplossing Counsellingbureau Stimulans Someren Asten

Counsellingbureau Stimulans"Haal het beste uit jezelf en je medewerkers"Supervisie


Supervisie helpt zowel werknemers als werkgevers
Binnen de huidige economie wordt steeds meer van medewerkers verlangd. Mensen worden op hun werk geconfronteerd met hun eigen grenzen, ethische kwesties en andere zaken. Ervaar je problemen in je bedrijfsvoering of binnen je team? Wil je dat je werknemers groeien in professie? Heb je het gevoel dat er wat aan de hand is, maar kun je er de vinger niet op leggen? Dan is het goed om dat eens met iemand te bespreken.


Opfrissen van het persoonlijke professionele functioneren
Supervisie is een vorm van begeleiding die je leert inzicht te krijgen in je eigen handelen of dat van je medewerkers. Het is een middel om de professionaliteit van werknemers te vergroten en om medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen. Hetgeen we bespreken kan gaan over eigen ontwikkeling of over onderwerpen binnen de beroepspraktijk/beroepsopleiding. Stimulans Counselling gaat graag met supervisie binnen jouw team of organisatie aan de slag.


Geinteresseerd in de meerwaarde van supervisie? Bel of mail voor meer informatie.

RBCZ Logo
©INJA Design