☰ Menu
De weg naar de oplossing Counsellingbureau Stimulans Someren Asten De weg naar de oplossing Counsellingbureau Stimulans Someren Asten

Counsellingbureau Stimulans"Krijg weer vertrouwen in jezelf"Stress en burn-out op de werkvloer


Counselling: weer in balans
Ervaar je symptomen van stress en burn-out? Stimulans Counselling helpt je herstellen en weer in balans te raken. Een counselling traject, bestaande uit persoonlijke gesprekken, geeft je inzicht in factoren die stress bij je oproepen en handvatten om hier in de toekomst anders mee om te gaan. Daarbij kijken we of er gevoelens onderdrukt of ontkend worden. Stimulans Counselling helpt je weer perspectief, ruimte en vertrouwen te krijgen.


Training stress en burn-out
Voor mensen met stress en burn-out klachten hebben we een speciale training ontwikkeld die je inzicht geeft in je eigen gedragspatroon en je valkuilen. We helpen jou je burn-out om te buigen naar een manier die bij je past om met (werk)druk om te gaan. Geen moeilijke theorie, maar praktische toepassingen en herkenbare voorbeelden. Sta jij ervoor open om je eigen belemmeringen te doorgronden en nieuwe denkwijzen te ontdekken, zodat je weer vol energie in het leven kunt staan?


Bel of mail en zet nu de eerste stap op weg naar minder stress.

RBCZ Logo
©INJA Design